La Noa menja de tot

Títol: La Noa menja de tot

Publicació: 12 d’abril 2018, Editorial Vox

Temàtica: Bons hàbits

Pàgines: 32

Autor  i il.lustrador: Òscar Julve

Puntuació: 8/10

Veure en Amazon

La Noa és la protagonista d’un seguit de contes que tracten els bons hàbits. A través d’un text lleuger i simple, la Noa deixa els bolquers i el xumet; aprèn a menjar de tot; dorm tota sola i cuida del seu nou germanet. Qualsevol nen pot ser la Noa, pot tenir les mateixes inquietuts i angoixes, perquè, després de tot, crèixer no és pas fàcil. Ja ho diu la can(c)ò de Jordy Lemoine “dur dur d’être bebé”.

La portada de tots els llibres és encoixinada i plena de color; molt apropiada per nens d’entre tres/quatre anys; que encara tenen perill amb els fulls convencionals. A més il.lustracions son dolces i escenifiquen a la perfecció el text que conté; la qual cosa facilita la possible lectura individual.

Respecte al contingut, suposo que us imagineu que cadascún dels títols correspon exactament allò del què es parla. Per tant, en el cas de la Noa menja de tot, coneixem la dificultat d’una nena que comença a menjar de tot. I com, poc a poc, comprén que menjar de tot no només és saludable, sino que també és divertit: sabors nous, textures i colors.

L’interessant, a banda de mostrar la importància de tenir una bona alimentació als més petits, és que a més proposa una manera de fer-ho d’allò més apropiada. Durant tota la historia veiem com els pares de la Noa s’impliquen en el procès: l’expliquen, la conviden a cuinar amb ells i a provar coses que mai abans havia provat.

Què em dieu, us atreviu a cruspir-vos les aventures de la Noa?

 


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s