La lluna, la terra i el sol | Jaume Escala, Carme Solé

Títol:  La lluna, la terra i el sol
Publicació: Abril 2018, Editorial Comanegra
Temàtica: Conte il.lustrat
Pàgines: 24
Autor: Jaume Escala
Ilustradora: Carme Solé
Puntuació: 9/10

Sinopsis: La Terra està sola i trista. Per fer-la feliç, la lluna i el sol hauran de fer alguna cosa.

Segur que de petits us havieu preguntat, com és que el Sol està al cel tots els matins. Per què la lluna apareix quan es fa fosc? Com es mantenen sense caure? Qüestions que ben segur fan els vostres petits i que us costen d’explicar. La seva imaginació ja no és la nostra, i tot i que una explicació científica està molt bé, una de més creativa pot provocar un somriure i ser l’inici d’altres preguntes.

La lluna, la terra i el sol és un conte molt breu que explica les oscil·lacions de la lluna i el sol al voltant de la terra. No queda cap dubte, després de llegir-lo, que el sol i la lluna giren al nostre voltant fent el dia i la nit. Com que la terra està trista, el sol i la lluna pensen un pla perquè se senti més  acompanyada i feliç, posar-se a ballar al seu voltant.

És una historia sense complicació, fàcil i amb un conflicte que es resol gairebé abans d’aparèixer. Però és, precisament, aquesta senzillesa que el fa especial. A més, ve acompanyat de les il.lustracions de Carme Solé, que mai decepcionen. En aquest cas, la il.lustradora opta per llàmines plenes de colors primaris i dibuixos simples i simpàtics.

El recomano per passar una estona agradable amb els més petits, com a lectura lleugera i dolça.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s